Gulvfirma i Charlottenlund

Benyt os når dit gamle og slidte trægulv skal opfriskes. Vi er et gulvfirma som foretager professionel gulvrenovering i Charlottenlund og omegn. Uanset gulvopgavens art arbejder vi for private, erhverv samt offentlige institutioner. Med vores gode gulvservice bestræber vi os altid på at være en god og solid samarbejdspartner.

Mange års erfaring som gulvfirma i Charlottenlund

Vi har, som sagt, mange års erfaring med alle former for gulvarbejde og gulvrenovering. Du vil derfor altid blive møde af kompetente og dygtige gulvfolk, som kender deres håndværk til mindste detalje. Vi benytter altid de bedste materialer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten.  Det er din garanti for et rigtig godt resultat, at hyre os til din næste gulvopgave i hjemmet.

“Et trægulv bliver kun pænere og pænere med årene”, citat Den Bette Gulvmand

Din gulvmand i Charlottenlund

Hos os er kunden altid den vigtigste. Vi sætter dig som kunde i centrum og lytter til dine specifikke ønsker og drømme. Herefter sammensætter vi en gulvbehandling som lever op til dine krav og forventninger. At benytte en dygtig gulvmand i Charlottenlund betyder, at du er godt på vej til at få forvandlet dit gamle trægulv til et nyt.

Benyt en rigtig gulvsliber

Vi vægter billig gulvafslibning priser og kvalitet i alt gulvarbejde. Ved at benytte os  til din næste gulvopgave, får du et trægulv som holder sig pænt og slidstærkt i mange år fremover.

Få et rigtig godt tilbud på afslibning af dine gulve

Såfremt du ønsker at vide mere om vores gulvarbejde, er du velkommen til at kontakte os for en snak. Vi holder til i Charlottenlund og er derfor tæt på dig. Såfremt du har lyst kan vi også aflægge dig et besøg for en vurdering af dine trægulve. Her kan vi vurdere dit trægulvs beskaffenhed og give dig gode råd  og vejledning med hensyn til gulvbehandling, gulvrengøring samt gulvpleje og -vedligeholdelse.